Logo Crepa
U bent hier: Home > reach-truck > Diesel heftrucks

Diesel heftrucks

Crepa is een van de grootste aanbieders van CAT diesel heftrucks, magazijntrucks en magazijninrichtingen. Crepa is al sinds 1954 actief en heeft diverse vestigingen in Nederland en België.

Duurzaam en robuust
Crepa levert CAT diesel heftrucks in diverse modellen. Deze diesel heftrucks staan bekend om hun robuustheid en duurzame karakter. De DP15-35N heeft bijvoorbeeld een capaciteit van 1500 tot 3500 kilogram, maar wij leveren ook zwaardere modellen zoals de DP80N-160N. Deze topper onder de diesel heftrucks heeft een capaciteit van 8000 tot maar liefst 16000 kilogram. Crepa levert niet alleen diesel heftrucks, maar ook heftrucks die rijden op LPG of elektriciteit. U kunt bij ons ook terecht voor de verhuur van bijvoorbeeld diesel heftrucks, reparaties van heftrucks en voor heftruckopleidingen. Denk hierbij aan een tweedaagse opleiding bestaande uit één dag theorie en één dag praktijk (afhankelijk van de ervaring van de chauffeur) en een opleiding van één dag en/of herhalingscursus.

Contact
Voor meer informatie over CAT diesel heftrucks kunt u contact opnemen met Crepa. Het hoofdkantoor van Crepa in Rijswijk is bereikbaar via telefoonnummer 070 413 55 55 of stuur een e-mail naar info@crepa.nl. Op onze contactpagina vindt u ook de gegevens van onze andere vestigingen.

Onze klanten

"CEVA and Crepa, making business flow"