Logo Crepa
U bent hier: Home > reach-truck > Gas heftrucks

Gas heftrucks

Gas heftrucks van het toonaangevende merk CAT worden geleverd door Crepa. Crepa levert totaaloplossingen op het gebied van hef- en magazijntrucks en de inrichting van uw magazijn.

Wij denken met u mee
Wij bieden u de keus uit verschillende gas heftrucks zoals vierwiels- en cushionmodellen. Deze heftrucks zijn uitermate geschikt voor gebruik in overdekte ruimtes. Ze gebruiken zeer weinig brandstof en komen tot zeer hoge prestaties. Behalve voor gas heftrucks kunt u bij ons terecht voor modellen die op diesel of elektriciteit rijden. Bovendien leveren wij diverse magazijntrucks, zoals reachtrucks en stapelaars. U kunt deze machines bij ons ook huren, bijvoorbeeld als u in bepaalde seizoenen wat meer capaciteit nodig heeft. Wij denken graag met u mee en bieden totaaloplossingen.

Contact
Voor meer informatie over onze gas heftrucks kunt u contact opnemen met Crepa.  Ons hoofdkantoor in Rijswijk is bereikbaar via telefoonnummer 070 413 55 55. U kunt ook een e-mail sturen naar info@crepa.nl. De gegevens van onze vestigingen in Nederland en België kunt u vinden op onze contactpagina.

Onze klanten

"CEVA and Crepa, making business flow"