Logo Crepa
U bent hier: Home > reach-truck > Gas heftruck

Gas heftruck

Een gas heftruck van CAT is te koop of te huur bij Crepa. Crepa is een van de grootste aanbieders van heftrucks en magazijntrucks. Crepa levert sinds 1954 totaaloplossingen op het gebied van heftrucks en magazijntrucks en magazijnoplossingen.

Voldoen aan alle eisen
Een CAT gas heftruck van Crepa voldoet aan alle eisen die u stelt aan een heftruck. Een laag brandstofgebruik en zeer goede prestaties. Crepa levert gas heftrucks, diesel heftrucks en elektrische heftrucks. Bij Crepa vindt u zowel nieuwe als gebruikte gas heftrucks. Ook voor verhuur van heftrucks kunt u terecht bij Crepa. Behalve voor een gas heftruck kunt u bij Crepa ook elektrische en dieselmodellen kopen en huren. Ook als er reparaties verricht moeten worden aan heftrucks, kunt u terecht bij Crepa. Ook voor het trainen van uw medewerkers kunt u rekenen op Crepa.

Contact
Voor meer informatie over bijvoorbeeld een gas heftruck kunt u terecht bij onze deskundige medewerkers. De gegevens van onze vestigingen in de Benelux zijn te vinden op onze contactpagina. U kunt natuurlijk ook contact opnemen met ons hoofdkantoor in Rijswijk via telefoonnummer 070 413 55 55 of stuur een e-mail naar info@crepa.nl.

Onze klanten

"CEVA and Crepa, making business flow"